Тортонські пісковики, гора Менич. «Північне Поділля» запрошує на екскурсії

15:36 10 травня 2024 р.

Фото до новини

Під час мандрівки всі охочі познайомляться з рідкісними видами флори та місцевими видами фауни Вороняцького краю.

Про це повідомила пресслужба ЛОВА, пише DailyLviv.com.

Установи природно-заповідного фонду Львівщини допомагають організовувати таборовий відпочинок для шкільної молоді в межах своїх територій. Національний природний парк «Північне Поділля» запрошує дітей, підлітків та їх батьків у мандрівку еколого-освітньою стежкою «Дивосвіт Менича». 

Читайте також: Рідкісного птаха-костолома, який може пролетіти 257 000 міграційних кілометрів, зафіксували на Львівщині (відео)

Під час мандрівки всі охочі познайомляться з рідкісними видами флори та місцевими видами фауни Вороняцького краю, що на Золочівщині, також є можливість дізнатися про унікальність відслонення тортонських пісковиків, легенду походження гори Менич та історичні факти, що пов’язані з нею.

Оксана Війтик, т.в.о. директора департаменту екології та природних ресурсів Львівської ОВА зазначає, що такі мандрівки є доброю нагодою для освітян спільно з природоохоронцями організовувати дозвілля школярів. І дуже цінно, що під час мандрівки діти зможуть побачити унікальні ландшафти та утворення Гологоро-Вороняцького кряжу, почути безпосередньо від природоохоронців парку про природні багатства цього краю і набратися енергії від природи.

Читайте також: На Львівщині проживає найбільша та найсильніша наземна тварина Європи

Детальніше дізнатися про організацію мандрівок та літнього відпочинку для школярів можна за номерами телефонів: 0961349307, 0978453057, 0968975033, 0969197073.

Інформація про інші туристичні маршрути та екскурсії в межах НПП «Північне Поділля» за посиланням: http://park-podillya.com.ua/ 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів